Njoftim; Neser dt.26.2.2022 në xhamin e fshatit Qerret zhvillohet ligjerat fetare për grat dhe vajzat e këtij fshati

Xhamia e fshatit Qerret, Pukë

Myftinia Pukë njofton gratë dhe vajzat e fshatit Qerret, Pukë se nesër datë; 26 shkurt 2022, ora 10:20 në xhamin e fshatit Qerret do organizohet një ligjeratë fetarë në kuadër të muajve të mirë dhe natës së dytë të mirë “Isra dhe Miraxh”.  Ju mirëpesim!
Shënim; Ligjerata është vetem për grat dhe vajzat

Leave a Reply