Njoftim; Neser datë 27 shkurt 2022 është nata e dytë e mirë “Isra dhe Miraxh”

Njoftim

Myftinia Pukë njofton të gjithë besimtarët mysliman të rrethit Pukë se neser datë; 27 shkurt 2022 është nata e dytë e mirë “Isra dhe Miraxh”. Kjo është nata në të cilin Allahu xh.sh. e gëzoj profetin Muhammed a.s. me udhetimin që i bëri në xhenetin e Allahut, si dhe e obligoj me 5 kohët e namazit. Për argjeruesit njoftojmë se syfiri mbyllet në oren 04:42, ndërsa iftari çelet në oren 17:35. Allahu ju ruajt dhe ju dhëntë çdo të mirë!

Per te mesuar me shume mbi kete nate klikoni ne kete link : https://gezimkopani.blogspot.com/2011/06/rendesia-e-nates-se-dyte-miraxh.html

Leave a Reply