Myftinia Pukë pranon nga Fondacioni Mirënjohja mbi 10 tituj librash islam

Sot, 24 shkurt 2022 Myftiu i Pukës Gëzim Kopani priti në një takim përfaqësuesit e Sektorit të Thirrjes Islame pranë Fondacionit Mirënjohja të cilët pasi falenderuan Myftiun për takimin, i dhuruar Myftinisë Pukë mbi 10 tituj librash në një sasi mbi 400 kopje. Me këtë rast Myftiu Gëzim Kopani falenderoj fondacionin Mirënjohja për bashkëpunimin dhe librat e dhuruar. Gjatë viteve të fundit Myftinia Pukë me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë si dhe fondacione e shoqata të ndryshme islame ka mundur të shpërndaj ne rrethin e Pukës mbi 5000 cop libra islam.

Leave a Reply