Njofim: Zgjedhje e Keshillava

Ne baze te Statutit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise per zgjedhjet e anetareve te ri ne Keshillat e xhamive, dhe ate te Myftinise, Myftinia Puke njofton se: “Gjate muajit korrik 2019 do zhvilloje procesin e zgjedhjeve te anetareve te ri ne keshillat e xhamive. Po ashtu edhe per anetaret e ri per Keshin e Myftinise Puke rrjedhimisht edhe per anetarin e KP-se.”
Per me shume informacion te interesuarit le te paraqiten cdo dite prane Myftinise Puke nga ora 10:00 deri ne oren 12:00, ose te na shkruajne ne emalin zyrtare: myftiniapuke@kmsh.al

 

Shenim: Per te mesuar me shume mbi funksionet e Keshillave klikoni ketu: http://myftiniapuke.org/?page_id=353

Leave a Reply