Nga falja e namazit te teravis ne xhamin e qytetit Puke

Ramazan 2024
Ramazan 2024

Po ashtu Muhammedi a.s. ka thene: Kush falet gjate neteve te Ramazanit me besim dhe duke shpresuar shperblimin nga Allahu xh.sh , Allahu xh.sh do t’ia falet gjynahet qe i ka bere me pare.”(Buhariu)

Leave a Reply