Në kuader të muajit ramazan Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloi një takim në fshatin Rrape

Rrape, Ramazan – mars 2024

Ne kuader te muajit te bekuart te ramazanit, Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me besimtaret mysliman te fshatit Rrape. Gjate ketij takimi Myftiu foli mbi vlerat e agjerimit te muajir ramazan dhe njeherazi i uroj ata per cdo te mir! (mars 2024)

Leave a Reply