Myftiu Gëzim Kopani zhvilloi takim me besimtarët mysliman të fshatit Micoj dhe Vilë

Micoj , mars 2024

Takimi i radhes i Myftiut Gezim Kopani ne kauder te muajit ramazan, ishte fshati Micoj. Pasi foli mbi ramazanin Myftiu Gezim Kopani u deshiroj besimtareve mysliman te fshatit Micoj dhe Vilë shendet dhe cdo te mir. (mars 2024)

Leave a Reply