Neser Myftinia Pukë ju fton në simpoziumin që organizon për nder të natës së mirë Isra dhe Miraxh

Xhamia e qytetit Pukë

Ftesë

Neser datë; 27 shkurt 2022, në sallen e Pallatit të Kulturës Pukë, kati II, ora 10:45, Myftinia Pukë me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për nder të natës së dytë të mirë “Isra dhe Miraxh” organizon simpoziumin me titull: “Vlerat e muajve dhe neteve të mirë”. Sipas mundësisë jeni të ftuar të merrni pjesë! Ju mirëpresim!
Programi:
-Kur’an nga imam Erjon Laçi
-Fjala përshëndetëse e Myftiut të Pukës Gëzim Kopani
-Kumtesë me rastin e natës së mirë Isra dhe Miraxh nga Nën Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë H.Taulant Bica
-Fjalë përshëndetëse nga Myftiu Emirjon Vathaj
-Mbyllja me kokteil dhe shpërndarje të disa literaturave islame.

Leave a Reply