Zyra e Gruas pranë Myftinisë Pukë organizoj ligjeratë për nder të natës së Isra dhe Miraxh

Sot, 26 shkurt 2022 në xhamin e fshatit Qerret-Pukë, Zyra e Gruas pranë Myftinisë Pukë organizoj për grat dhe vajzat e këtij fashati një ligjerat fetare për nder të natës së dytë të mirë Isra dhe Miraxh. Në këtë takim mori pjesë Myftiu i Pukës Gëzim Kopani dhe përgjegjësia e Zyrës së Gruas pranë Myftinisë Pukë Erjola Kopani. Në fjalen e tij Myftiu Gëzim Kopani foli mbi vlerat dhe sevapet që besimtari merr kur adhuron Allahun xh.sh.  Ndërsa përgjegjesia e Zyrës së Gruas pranë Mytinsë Pukë Erjola Kopani u ndal të disa rite fetare dhe përgatitjet që grat dhe vajzat duhet të bëjnë në rastet e lutjeve, namazit, agjërimit etj. Në fund të takimit për të pranishmit u shpërnda disa literatura islame.


Leave a Reply