Në prag të ramazanit, Myftiu i Pukës zhvilloj një bisedë fetare me besimtarët e qytetit të Fushë Arrëzit

Fushe Arrez ; 30 mars 2022

Ne prag te fillimit te muajit Ramazan, Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje bisede fetare me besimtaret mysliman te qytetit te Fushe Arrezit. Takimi u hap me lexim te Kur’anit nga Leonard Kopani per te vijuar me fjalen e Myftiut Gezim Kopani i cili pasi uroj te pranishmit per ardhjen e muajit Ramazan foli mbi vlerat dhe sevapet e agjerimit.
Fushe Arrez 30 mars 2022


Leave a Reply