Myftinia Pukë shpërndan pako me ushqime për disa familje në fshatin Iballe

Iballe, 28 mars 2022

Ne prag te fillimit te muajit Ramazan Myftinia Puke ju gjend prane disa familjeve ne fshatin Iballe fale mbeshtetjes se Komunitetit Mysliman te Shqiperise dhe Qendres se Mbretit Selman per ndihma dhe bamiresi nga Arabia.
Iballe, 28 Mars 2022


Leave a Reply