Ne ndihme te familjeve ne nevoj

Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman në bashkëpunim me Myftininë e Pukës kanë shpërndarë ndihma në veshmbathje dhe ushqime për familjet në nevojë në Rrethin e Pukës.
Dhjetra familje në këtë rreth jetojnë në kushtet e varfërisê ekstreme.
Ndihmat janë dhuruar pranë Zyrës së Gruas nga besimtarë të ndryshëm, ku më pas janë shpërndarë familjeve në kushte të vështira.

01.08.2016

13920823_1159925307361504_1864848434589036897_n 13895471_1159925897361445_96494215825801947_n 13886471_1159926294028072_9021014472430335828_n

Leave a Reply