Drejte perfundimit projekti elektrik ne Xhamin Qerret

Eshte drejte perfundimit projekti i instalimit te energjis elektrike ne Xhamin e fshatit Qerret. Po ashtu ka perfunduar rregullimi i shkalleve te dy minareve te kesaj xhamia. Nderkohe se shpejti do vijoje puna per vendosjen e dyerve dhe dritareve. 27.7.2016

13882526_10154493127293304_4737592824955397375_n 13626975_10154493127263304_4044834256659214319_n 13681093_10154493127313304_940570393770094756_n 13879238_10154493127233304_5163356155743107191_n 13882344_10154493127248304_1135013221974745358_n 13669218_10154493127333304_429832498488862203_n

 

Leave a Reply