Në kuadër të muajit ramazan Myftinia shpërndau disa pako ushqimore në fshatin Micoj

Ne kuader te muajit ramazan 2022, Myftinia Puke beri shperndarjen e disa pakove ushqimore. Ne shperndarjen e ushqimeve mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili pasi uroj besimtaret per muajin e ramazanit falenderoj dhuruesit e pakove ushqimore te cilet jane nje grup besimtaresh nga Maqedonia e Veriut, Kosova dhe Turqia me banim ne Gjermani dhe jo vetem. Micoj 02.04.2022

Leave a Reply