Besimtarët mysliman mbushin xhamin për faljen e namazit të teravisë

Fotografi nga xhamia e qytetit Puke

Siç dihet gjate muajit ramazan e gjithe bota islame shton ibadetet drejtuar Allahut xh.sh. Nje nga keto eshte edhe falja e namazit te teravive, namaz ky i cili pas farzit eshte cilesuar si nje nder ibadet qe Profeti Muhammed a.s. e ka praktikuar dhe ka kerkuar nga besimtaret qe ta bejne. Nen kete shembull pavarsisht motit edhe besimtaret mysliman te Pukes mbushin xhamia e qytetit per te kryer faljen e namazit te teravise. Si cdo vite ajo qe bie ne sy eshte numri i madh i rinis qe mbushin xhamin per faljen e namazeve. Prill 2022

Leave a Reply