Myftiu Gëzim Kopani zhvillon takim në fshatin Trun

Ne kuader te muajit te Mevludit, lindjes se Profetit Muhammed a.s , Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje takim ne fshatin Trun, Blerim-Puke. Ne fjalen e tij Myftiu Gezim Kopani pasi solli disa keshilla dhe mesime te profetit Muhamed a.s. nder te tjera tha: “Jeta eshte nje mrekulli kur ia di vleren dhe falenderon dhuruesin e saj, Allahun. Vetem atehere kur njeriut i fillojn dhimbjet do vlersoj shendetin, ngjashem edhe te tjerat. Nuk duhet te harrojme qe te gjitha miresit jane nga Allahu ndaj te falenderojm Allahun me lutje, dua dhe te duam dhe te respektojme njeri-tjetrin.” tha nder te tjera Myftiu i Pukes Gezim Kopani.Trun, Blerim-Fushe Arrez, Puke. Tetor 2022

Leave a Reply