Mbeshtetje sociale për familjet në nevojë

Ne kuader te muajit Mevlud , ditelindjes se profetit Muhammed a.s. Myftinia Puke shperndar disa pako me ushqime, rroba dhe mjete shkollore per disa familjeve ne nevoje te rrethit Puke.
Nga kjo mbeshtetje sociale perfituan rreth 70 familje , me konkretisht : Puke, Qerret, Blerim dhe Trun.
Ne nje nga shperndarjet mori pjese edhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili falenderoj dhuruesin e perhershem Xhemal Bexhetin dhe familjen e tij per mbeshtetjen e vazhdueshme si dhe falenderoj dhuresit e tjere si: Enesa Memedi, Nida Mesimi, Zeidan Alili, Armir Huseini, Meriem Lesage, Shefije Bexheti, Mujo dhe Tatjana Dedic.

Leave a Reply