Ne kuader te Mevludit Zyra e Gruas zhvilloj nje takim ne grate e qytetit te Pukes

Ne kuader te muajit te Mevludit Zyra e Gruas pran Myftinise Puke ne bashkepunim me Zyren e Gruas te KMSH-se organizoj nje takim me disa nga grat e xhematit te xhamise se qytetit te Pukes. Takimi u hap me disa ajete Kur’anore per te vijuar me fjalen pershendetese te pergjegjeses se Zyres se Gruas prane Myftinise Puke Erjola Kopani e cila nder te tjera tha: “Ky takim zhvillohet ne kuader te ditelindjes se Profetit Muhammed a.s. me qellim promovimin e vlerave islame dhe keshillave te profetit Muhammed a.s.” Me pas Pergjegjesia e Zyres se Gruas prane KMSh-se Fatma Karaj mbajti nje tem te zgjeruar mbi jeten dhe vyrtytet e Profetit Muhammed a.s. Takimin e mbylli kolegia e saj Nadia Lika me nje dua.
Ne fund te takimit u shperndan disa libra mbi jeten e profetit Muhammed a.s.
Ne kuader te muajit mevlud Myftinia Puke perveç hytbeve ne xhamia po zhvillon disa takime me grupe te vegjel besimtaresh me qellim perkujtimin e jetes dhe keshillave te Profetit Muhammed a.s.

Date; 07.11.2020

20201107_104547 20201107_104610

Leave a Reply