Njoftim

Myftinia Puke njofton se:

1. Duke pasur parasysh mungsen e imamit ne xhamin e fshatit Qerret Puke, Myftinia Puke ka vendos qe imam Beser Sokoli te qarkulloj (trasferim) per nje kohe te papercaktuar nga xhamia e qytetit Puke ne xhamin e fshatit Qerret Puke. Nderkohe faljen e xhumas ne qytetin e Pukes do mbulohet nga Myftiu Gezim Kopani
2. Imam Erjon Laçi sipas kerkeses se tij do jap kontribut vullnetar si imam i jashtem. Sipas nevojave Myftinia Puke do aktivizoj personin ne fjale ne kryerjen e sherbimeve fetare neper rreth.
3. Fatjet Laçi aktivizohet si Muezin ne xhamin e Koder Hanit Puke
4. Sabah Qarri eshte kujdestar (perkujdesje) prane xhamise se fshatit Qerret , ndersa Natasha Qarri aktivizohet sanitare e xhamise se ketij fshati. Nderkoh vullnetarisht eshte aktivizuar si ndihmes dhe Ardit Toska.

Leave a Reply