Në këto ditë të ftohta dimri Myftinia Pukë në bashkëpunim me F.Mirënjohja ndihmoj disa familje në nevojë

Në kuadër të projektit të dimrit në ndihmë të familjeve në nevoj, sot 3 shkurt 2022 Myftinia Pukë me mbeshtetjen e Fondacionit Mirënjohja u bë shpërndarja e disa sobave. Gjatë shpërndarjes mori pjesë Myftiu i Pukës Gëzim Kopani i cili me këtë rast falenderoj Fondacionin Mirënjohja për ndihmen e dhënë ndaj familjeve në nevoj dhe për bashkëpunimin me Myftinin e Pukës.

Leave a Reply