Ndihmohen disa familje ne prag te festes se Kurban Bajramit

98

Ne prag te festes se Kurban Bajramit, Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates “V.H.K.Istanbul” shperndau disa pako ushqimore per disa familje ne fshatin Iballe. Me kete rast Myftiu i Pukes Gezim Kopani pasi falenderoj shoqaten V.H.K.Istanbul per mbeshtetjen ftoj te pranishmit per ushqimin shpirterore duke adhuruar Allahun si dhe duke bere vepra te mira. Shfrytezoj rastin per tju bere thirrje te gjithe besimtareve mysliman qe te bejne vizita te njeri tjeteri me rastin e festes se Kurban Bajramit, pasi nje veprim i till forcon lidhjet dhe dashurin per njeri tjeterin.

Iballe; 5 gusht 2019

Leave a Reply