Myftiu i Pukës zhvillon një vizitë në fshatin Iballë

Gjate dites se sotme 10.11.2015 Myftiu i rrethit Puke Gezim Kopani ka zhvilluar nje vizite ne fshatin Iballe. Ndalesa e pare e Myftiut ishte

Xhamia Iballe (10.11.2015)
Xhamia Iballe
(10.11.2015)

Xhamia e Iballe ku edhe mbajti nje vaiz ne te cilen foli mbi rendesin e arsimimit te riniese me dijen dhe kulturen islame. Me pas Myftiu i shoqeruar nga disa besimtare (Imami i Xhamis Iballe,keshilli i Xhamis) zhvilloi nje vizite tek shkolla e Iballes ku u prit nga drejtori i shkolles Gezim Dema. Vizit tjeter e Myftiut ishte tek Ambulanca (ish spitali i Iballes) e fshatit Iballe ku u prit nga drejtori dr.Gege Bejtja. Me pas Myftiu zhvilloi disa vizita ne disa familje ne nevoje te ketij fshati.

10.11.2015

 

 

 

 

Leave a Reply