Perfundon puna ne kuben e Xhamis Qerret,Puke

Punimet ne xhamin e fshatit Qerret,Puke vijojne ne ritme te shpejta.

Keto dite ka perfunduar mbuloja e kubes si dhe vendosja e mermereve te dritareve. Sot ka filluar procesi i vendosjes se ulluqeve te ujit. Edhe instalimet paraprakte te energjis kan perfunduar. Nderkohe po behen pergatitjet per vendosjen e dritareve.

Date; 09.11.2015

Leave a Reply