Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me besimtaret ne fshatin Trun

Ne praf te festes se Fiter Bajramit Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me besimtaret mysliman te fshatit Trun. Ne fjalen e tij nder te tjera Myftiu uroj agjerimin e ramazanit si dhe festen e Fiter Bajramit

 

Leave a Reply