Myftiu i Pukës Gëzim Kopani mori pjesë në mbledhjen e organizuar nga KMSH me Myftitë

Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne mbledhjen e thirrur nga Kreu i KMSH-se H.Bujar Spahiu e cila u zhvillua tek qendra e xhamise Riza Bajrami ne Shkozet te Durresit.Ne kete mbledhje moren pjese kryesisht Myftit e veriut te Shqiperise. Ne mbledhje u diskutua mbi aktivitet e Myftinive si dhe hartimin e kalendarit te aktiviteteve per vitin 2022.Date: 01 dhjetor 2021

Leave a Reply