Myftiu i Pukës Gëzim Kopani mori pjesë në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm të KMSH-së

Me date 04 dhjetor 2021, ne ambjentet e Medresese se Tiranes, Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne mbledhjen e radhes te Keshillit te Pergjithshem te Komunitetit Mysliman te Shqiperise. Pas mbledhjes u be nje fotografi e perbashket me te gjithe Myftite e Shqiperise, Kreun e Komunitetit Mysliman te Shqiperise H.Bujar Spahiu si dhe N/kryetari i KMSH-se Taulant Bici.

Leave a Reply