Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne iftarin e shtruar nga deputeti Lodovik Hasani

Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne iftarin e shtruar ne Puke nga Deputeti i Kuvendit te Shqipetise Lodovik Hasani. Ne fjalen e tij Myftiu Gezim Kopani falenderoi deputetin per iftarin e shtruar si dhe uroj agjeruesit per agjerim dhe lutje te pranuara. Po ashtu edhe Deputeti Lodovik Hasani tha: Jam i nderuar qe ndodhem sonte me ju ketu per te ndar keto mente te rendesishme te iftarit, ndaj ju deshiroj agjerim te pranuar tek Allahu.
Puke, 19 prill 2023

Leave a Reply