Besimtaret mbyllen me sukses faljen e namazit te teravive

Ashtu si ne te gjithe boten edhe ne Puke me shume xhemat u krye falja e teravive te fundit te muajit ramazan. Allahu na pranoft ibadetet dhe lutjet tona!
Puke, 19 prill 2023

Leave a Reply