Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne iftarin e shtruar ne F.Arrez nga Deputeti Lodovik Hasani

Mbrem Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne iftarin e shtruar ne qytetin e Fushe Arrezit nga Deputeti ne Kuvendin e Republikes se Shqiperise Lodovik Hasani. Myftiu Gezim Kopani ne emer te myslimaneve falenderoi deputetin per respektin dhe iftarin e shtruar.
Fushe Arrez, 16 prill 2023

Leave a Reply