Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe drejtori i F. Miresia inspektojne perfundimin e punimeve ne xhamin Koder Hani

Ne fotografi Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe drejtori i Fondacionit Miresia Korab Kaja
Ne fotografi Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe drejtori i Fondacionit Miresia Korab Kaja
Me rastin e perfundimit te punimeve ne xhamin e Koder Hanit Puke Myftiu i Pukes Gezim Kopani sebashku me drejtorin e fondacionit Miresia Korab Kaja zhvilluan nje inspektim te punimeve. Myftiu i Pukes Gezim Kopani vlersoj punen e bere njekohesisht falenderoj Korab Kajen per bashkepunimin.
Xhamia Koder Hanit eshte xhamia me e vjeter ne rrethin e Pukes duke mbartur keshtu vlera te vecanta historike dhe jo vetem.
Dhjetor 2020
xhami 2 xhami 3 xhami 4 xhami 5

Leave a Reply