Myftinia Puke vijon te mbeshtes familjet ne nevoj

Ne keto dite te ftohta dimri por dhe te veshtira si pasoj e covid19, Myftinia Puke fal sadakas se disa personave u ka ardhur ne ndihme me pako ushqimore disa familjeve ne nevoj.
(29 dhjetor 2020)
 14
12 13 15

Leave a Reply