Myftinia Puke zhvillon me femijet aktivitete sportive

Myftinia Puke zhvilloj me femijet e qytetit te Pukes disa aktivitete sportive ne ambjentet e Kompleksit Sportiv “Marenglen Laçi” Puke. Nxenesit nen drejtimin e stafit te Myftinise si dhe te instruktorit Leonard Laçi ngjiten murin alpin, bene qitje etj.Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj nxenesit dhe prinderit e tyre per pjesmarjen ne kampin verore te organizuar nga Myftinia Puke ne disa vende , si dhe te gjithe ato qe ndihmuan ne mbarvatjen e ketij aktiviteti. (korrik 2021)

Leave a Reply