Myftinia Puke pret ne ambjentet e xhamise Puke femijet e Taraboshi Junior

Prej dy ditesh Myftinia Puke ka pritur ne ambjentet e xhamise se qytetit Puke femijet e Taraboshi Junior Shkoder me drejtues Kastriot Faci. Nepermjet nje pankarte femijet shprehen ne forme krejt kreative nje falenderim ndaj Myftiut te Pukes Gezim Kopani per mikpritjen , kushtet e krijuar si dhe mundesin e ngritjes se kampit ne oborrin e xhamise Puke.Nderkohe Myftiu Gezim Kopani pasi uroj drejtuesin Kastriot Faci u tha femijeve se cdo here jani te mirepritur ne qytetin e Pukes njekohesisht dhe ne xhamin tone. Korrik 2021


Leave a Reply