Myftinia Puke shtron iftar ne fshatin Qerret

Myftinia Puke ka shtruar nje iftar ne fshatin Qerret. Ne kete iftar moren pjese xhemat te kesaj xhamie si dhe agjerues te muajit ramazan dhe familje ne nevoj. Ne iftari mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili me kete rast ka thene: “Muaji ramazan eshte muaji i vlerave dhe mundesive te medha, te cilin na jep Allahu xh.sh. dhe kjo posacerisht per agjeruesit e ramazanit. Tashme edhe pak dite kan ngelur prandaj duhet te shtojme ibadetin dhe te kerkojme me ibadet, e pune te mira naten e bekuar te kadrit.”

Ky iftar u shtrua nga te ardhurat e Myftinise Puke.

Puke; ramazan 2019

20190526_200951 20190526_201051 20190526_203924

20190526_210001

Leave a Reply