Myftinia Puke ndihmon me pako ushqimore disa banor ne fshatin Dedaj dhe Flet

20190523_181717

FLET

Ne kuader te muajit Ramazan Myftinia Puke u ka ardhur ne ndihme disa familjeve ne fshatin Flet. Ne shperndarjen e ushqimeve ishte Myftiu i Pukes dhe Kryeplaku i fshatit. Myftiu Gezim Kopani falenderoj Xhemil Behxheti nga Tetova i cili ka mundesuar shperndarjen e ketyre pakove ushqimore.

20190525_173507

DEDAJ

Po ashtu Myftinia Puke me mbeshtetjen e UBA ka shperndare disa pako ushqimore per disa banore ne fshatin Dedaj te Pukes. Edhe ne kete shperndarje mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe kryeplaku i fshatit. Me kete rast Myftiu falenderoj Banken UBA e cila ka mundesuar keto pako ushqimore ne kuader te muajit ramazan.

Puke; ramazan 2019

20190525_172825 20190525_173801

Leave a Reply