Myftinia Puke shperndan pakot e fundit me ushqime te muajit Ramazan

Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates “Dora e Ndihmes Y.E” u be shperndarja e fundit e pakove me ushqime te muajit Ramazan.

Ne shperndarjan e pakove mori pjese Myezini i Xhamise Puke Halit Ringaj, perfaqesuesja e shoqates “Y.E” Zehra Bajram etj. Ne emer te Myftinise Puke falenderoj shoqaten Halit Ringaj per mbeshtetjen e dhene Myftinise Puke ne kete prag te festes se Fiter Bajramit duke u ardhur ne ndihme dhjetra familjeve ne qytetin e Pukes.

Ndersa ne emer te shoqates “Y.E” pershendeti perfaqesuesja Zehra Bajram ku nder te tjera tha: “Ndjehem e lumtur qe ndodhem ne Shqiperi pikerisht ne zonen e Pukes per te ndihmuar vellezerit dhe motrat tone ne kete muaj te Ramazanit dhe ne prag te festes se Fiter Bajramit. Kemi ardhur nga Stambolli per te mbeshtetur ato pasi islami na meson qe te jemi prane njerit tjeterit. Gjate shperndarjes se pakove ketu ne Puke por edhe ne disa shtepia te tjera ne fshat prekem nga afer hallet e medha te dhjetra familjeve ketu ne Puke. Falenderojme Myftinine Puke per bashkepunimin dhe korrektesin e treguar ne kete projekt social.”

Ky ishte kontigjenti i fundit qe Myftinia Puke shperndau ne prag te festes se Fiter Bajramit.

Ramazan 2017

20170621_122123 20170621_122225 20170621_122243

Leave a Reply