Myftinia Puke vijon shperndarjen e pakove te ramazanit ne Puke dhe Qerret

Myftinia Puke ka vijuar shperndarjen e pakove te Ramazanit ne qytetin e Pukes dhe ne fshatin Qerret.20170608_110326

Ne pakot e shperndara ne qytetin e Pukes mori pjese Myftiu Gezim Kopani perfaqesuesi i shoqates “Komuniteti i Bashkuar Kuvajtian” Erjon Hasamegaj i cili mundesoi nje pjese te ketyre pakove. Po ashtu me mbeshtetjen e fondacionit Miresia u shperndan edhe disa pako te tjera ne qytetin e Pukes.

Shperndarja e radhes u be edhe ne fshatin Qerret ku Myftinia Puke me mbeshtetjen e fondacionit “Deniz Feneri” ne bashkepunim me shoqates Istanbul u shperndane disa pako per familjet me ne nevoj te keti fshati.

Ramazan 2017

20170608_110551 20170610_120839 20170610_121029 20170610_121034 20170610_121112 20170610_121149 20170610_121222 20170612_120600 20170612_120628 20170612_12070820170608_110537

Leave a Reply