Myftinia Puke shperndan mishin e Kurbanit ne Iballe,Kryezi,Micoj

Ne kuader te festes se Kurban Bajramit, Myftinia e rrethit Puke me date 24.09.2015 ka bere

Nga shperndarja e mishit ne fshatin Kryezi 24.9.2015
Nga shperndarja e mishit ne fshatin Kryezi 24.9.2015

shperndarjen e mishit te kurbanit.

Pas grupit te punes ngritur nga Keshilli i Myftinise Puke, vijoi puna e shperndarejes se mishit te Kurbanit ne fshatin Iballe, Kryezi dhe Micoj. Kjo shperndarje u mundesua ne saj te bashkepunimit te Myftinise se rrethit Puke dhe te Ambasades se Kuvajtit ne Tirane.

Puke me; 24.09.2015

 

Kryezi
Kryezi
Kryezi
Kryezi
Kryezi
Kryezi
Fshati Kryezi,Puke
Fshati Kryezi,Puke
Fshati Iballe,Puke
Fshati Iballe,Puke
Fshati Iballe,Puke
Fshati Iballe,Puke
Fshati Micoj,Puke
Fshati Micoj,Puke
Fshati Micoj,Puke
Fshati Micoj,Puke
Fshati Micoj,Puke
Fshati Micoj,Puke
Fshati Iballe,Puke
Fshati Iballe,Puke

Leave a Reply