Drejtuesit zyrtar te Pukes urojne myslimanet pukjan me rastin e Kurban Bajramit

Sot me date 24.09.2015 me rastin e festes se Kurban Bajramit fuksionar zyrtare, drejtues institucionesh,

Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015

si dhe intelektual dhe qytetar te ndryshem uroan Myftiun e rrethit te Pukes per te shprehur urimet e Kurban Bajramit.

Te paret qe uruar drejtuesit e Myftinise Puke ishin perfaqsuesit e Famullis Katolike Puke. Per ta vazhduar me pas me viziten e kreut te Bashkise Puke Gjon Gjonaj, si dhe perfaqsues te forcave politike si dhe perfaqsues te shoqerise civile qe operojne ne rrethin e Pukes.

Mysafiret u priten nga Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani si dhe disa nga antaret e Keshillit te Myftinise se rrethit Puke.

Puke me 24.9.2015

Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015
Vizitat zyrtare me rasin e Kurban Bajramit 24.9.2015

 

 

Leave a Reply