Festohet Kurban Bajrami ne rrethin e Pukes

Qindra besimtare mysliman te rrethit te Pukes i jane drejtuar sot xhamiave per te kryer faljen e namazit te Kurban Bajramit. Epiqendra e kremtimeve ishte xhamia e re e qytetit te Pukes.

Kremtimi i Kurban Bajramit 24.09.2015
Kremtimi i Kurban Bajramit 24.09.2015

Qe ne oret e pare te mengjesit besimtaret mysliman i jane drejtuar xhamiave per faljen e namazit te Kurban Bajramit. Besimtaret fillimisht kruen faljen e namazit te sabahut. Namazi dhe hytbja e Kurban Bajramit u drejtuar nga Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani i cili nder te tjera tha: “Kjo eshte dite gezimi per mbare boten islame. Sot eshte dita ku te gjithe i drejtohemi Allahut xh.sh per me shume paqe,dashuri,mireqenie. ”

24 shtator 2015

Informacioni eshte ne perpunim….

 

Leave a Reply