Myftinia Pukë përfundoj me sukses projektin e mbeshtetjes sociale në kuadër të muajit ramazan

Ne kuader te muajit ramazan Myftinia Puke fale mbeshtetjes se donatoreve te ndryshem perfundoj me sukses mbeshtetjen sociale. Gjate gjithe muajit ramazan Myftinia Puke ishte prane familjeve ne nevoj, jetim dhe personave me aftesi ndryshe. Mbeshtetja sociale konsistoj ne pako ushqimore, rroba dhe zakat per disa familje. Fale donatoreve si: Komuniteti Musliman i Shqiperise, Shoqates V.H.K. Istanbul, te emigranteve shqiptare nga Maqedonia e Veriut , Kosoves, Turqis, Italis, Gjermania dhe Belgjikes, te Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves,Te DITIB nga Gjerminia, te shoqates Yardimeli, te Fondacionit Miresia u be e mundur shperndarja e mbi 1000 pako ushqimore, po ashtu u shtrua iftar per me shume se 600 persona. Per kete mbeshtetje Myftinia Puke falenderoj te gjithe donatoret qe dhuruan pakot e ushqimeve, donatoret qe mundesuan shtrimin e iftareve etj. Shperndarja e pakove ushqimore u be ne: Puke, Fushe Arrez, Qerret, Dedaj, Meçe, Kabash, Rrape, Hadroj, Rrap, Memaj, Micoj, Iballe, Kryezi, Flet, Xathe, Kulumri, Blerim, Trun i Poshtem, Trun, Berishe, Dush, Luf, Qelez etj.

Leave a Reply