Myftinia Pukë shtron iftar në fshatin Iballe

Me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise Myftinia Puke shtroj nje iftar per agjeruesit ne fshatin Iballe. Ne iftar mori pjese edhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili uroj muslimanet e fshatit Iballe per agjerim dhe lutje te pranuar! Iballe, prill 2022

Leave a Reply