Në kërkim të natës së Kadrit

Besimtaret mbushin xhamin ne kerkim te nates se madhe te Kadrit. Ne fund te namazit te teravive te falur nga Leonard Kopani Myftiu i Pukes Gezim Kopani beri mbylljen e lutjeve me duan e cila behet ne ditet e fundit te ramazanit. Allahu xh.sh. ua pranofte agjerimin, ibadetet, lutjet dhe sadakat tuaja! Fotografi te bera sonte ne xhamin e qytetit Puke.
Date 27.04.2022

Leave a Reply