Myftinia Puke ndihmon disa familje ne qytetin e Fushe Arrezit

Myftinia e rrethit Puke me mbeshtetjen e shoqates “Perpjekje” u ka ardhur ne ndihme me ushqime dhjetra familje ne qytetin e Fushe Arrezit. Ne shperndarjen e pakove ushqimore mori pjese Myftiu Gezim Kopani i cili me kete rast falenderoj shoqaten Perpjekje per ndihmen e dhene familjeve ne nevoje ne qytetin e Fushe Arrezit. Ne shperndarjen e pakove ushqimore mori pjese edhe kryetari i shoqates Perpjekje Dritan Sylia. Ne fjalen e tij Dritan Sylia nder te tjera premtoi qe shoqata Perpjekje do rikthehet perseri ne rrethin e Pukes. Nga kjo ndihme perfituan femije jetim, dhe familje ne nevoje.

Edhe gjate vitit 2015 shoqata Perpjekje ka dhuruar dhjetra pako me mish kurbani per familjet pukjane.

Fushe arrez; 23.01.2016

3

Leave a Reply