Myftinia Puke ndihmon disa familje ne kuader te muajve te “mire”

Ne kuader te muajve te “mire” Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates V.H.K. Istanbul shperndau disa pako me ushqime ne fshatin Micoj dhe fshatin Vilë.
Ne shperndarje mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili falenderoj shoqaten Istanbul e cila çdo muaj ndihmon disa familje ne rrethin e Pukes.
(Date 06 mars 2021)

Leave a Reply