Ndihmohen disa familje fal mbeshtetjes se z. Sami Xhauri

Fale mbeshtetjes se pukjanit te njohur Sami Xhauri i cili prej vitesh jeton ne Londer u ndihmuan disa familje ne nevoj. Ai u shoqerua nga babi i tij Shaban dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani. Shperndarja u be ne qytetin e Pukes dhe fshatin Dedaj.

Date: 11 mars 2021

Leave a Reply