Myftinia Puke i vjen ne ndihme nje familje ne qytetin e Pukes

Pas namazit te Xhumase sot 27.12.2013 Myftinia e rrethit Puke i ka ardhur edhe nje here ne ndihme familjes se Ardian Laçit. Kjo familje vuan mungesen e nje shtepie, por ajo ka nevoj emergjente per ushqime. Ardiani eshte i martuar dhe ka nje femije 14 muajsh.

Sot pasi Rudina (bashkeshortia e Ardianit) ka fal namazin e Xhumas vuri ne dijeni gjendjen e familjes dhe ne kete kuader Myftinia Puke me bashkepunim te shoqates Istanbul u erdh ne ndihme duke derguar pako me ushqime. Ushqimet i ka derguar ne familjen Laçi vete Myftiu i Pukes . Gjate vizites se Myftiut ne familjen Laçi ka shprehur angazhimin e tij per te ndihmuar kete familje edhe ne vazhdim.

 

Myftinia Puke ne ndihme te familjeve ne nevoj 27.12.2013
Myftinia Puke ne ndihme te familjeve ne nevoj
27.12.2013

 

Myftinia Puke ne ndihme te familjeve ne nevoj 27.12.2013
Myftinia Puke ne ndihme te familjeve ne nevoj
27.12.2013
Shtepia e "A.L" dt.27.12.2013
Shtepia e “A.L” dt.27.12.2013

Leave a Reply