Kurban Bajrami Myftinia e Pukes shperndan mishin e Kurbanit per qindra familje te varfra

Ashtu sic e don tradita e festes se Kurban Bajramit , te theresh nje bageti dhe ta ndash me me te varfrit , edhe kete Kurban Bajram Myftinia e Pukes me te perfunduar falja e Kurban Bajramit , theri kurbanin e pare per te vijuar me pas me dhjetra te tjere, mishi I te cilave u shpernda per familet e varfra ne qytet Puke e Fushe Arrez, ne Qerret, Rrape, Iballe, Flet etj.

Leave a Reply