Inspektohen punimet e xhamise se vjeter Koder Hani Puke

20200711_100942

Gjate paraditen e xhumase date; 10.07.2020 Myftiu i Pukes Gezim Kopani nen shoqerimin e Drejtorit te Fondacionit Miresia Korab Kaja inspektuan punimet e xhamise se vjeter te Koder Hanit Puke.

Gjate inspektimeve  u vlersua puna si dhe fazat e tjera te ngelura per tu mbyllur procesi.
Xhamia Koder Hani Puke eshte xhamia me e vjeter e Myftinise Puke.

Date; 10.07.2020

107437719_331104791226408_2385603008805605482_n

WhatsApp Image 2020-07-10 at 02.47.45 (1) WhatsApp Image 2020-07-10 at 02.47.45 (4) WhatsApp Image 2020-07-10 at 02.47.45 (6)

 

Leave a Reply