Falet namazi i Fiter Bajramit ne qytetin e Pukes

Xhamia e qytetit Puke (Fiter Bajram 24 maj 2020)
Xhamia e qytetit Puke (Fiter Bajram 24 maj 2020)

Nen nje atmosfer ndryshe nga heret e tjera eshte falur namazi i Fiter Bajramit ne qytetin e Pukes. Qe ne oret e para te mengjesit dhjetra besimtare nen kujdesin e distancimit social te diktuar nga covid-19 i jane drejtuar xhamise se qyetit te Pukes per kryer faljen e Fiter Bajramit. Ceremonia fetare u drejtuar nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili pasi uroj per agjerim te pranuar ftoj xhematin qe gjate jates te lusin Allahun xh.sh. pasi dhe muaji Ramazan kete na fton.
Namazi i Fiter Bajramit eshte falur edhe ne xhamit e tjera te rrethit te Pukes.

Me kete rast Myftinia Puke uron te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke dhe jo vetem nga mot gezuar festen e Fiter Bajramit !

Puke; 24 maj 2020IMG-20200524-WA0012 IMG-20200524-WA0040 IMG-20200524-WA0047 IMG-20200524-WA0051 IMG-20200524-WA0053 IMG-20200524-WA0058 IMG-20200524-WA0061 IMG-20200524-WA0073 IMG-20200524-WA0076 IMG-20200524-WA0086 IMG-20200524-WA0092 IMG-20200524-WA0108 IMG-20200524-WA0110 IMG-20200524-WA0113 IMG-20200524-WA0114

 

 

Leave a Reply